Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vajazzunk ki egy 22 cm átmérőjű formát.
Egy nagy tálban keverjük össze a szobahőmérsékletű vajat a cukorral, a tojások sárgájával, majd a citromok reszelt héjával és facsart levével. Egy másik edényben a tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd az előző keverékhez forgatjuk, majd hozzáadjuk a darált mandulát és a lisztet. Csomómentesre keverjük.
A tortaformába öntjük a keveréket, majd az előmelegített sütőbe tesszük. 10 perc elteltével a hőfokot 150 fokra visszavesszük, és kb. 40 perc alatt készre sütjük a tortánkat. Hagyjuk kihűlni.
A tejfölt a porcukorral és a reszelt citromhéjjal kikeverjük, ezt kínáljuk a felszeletelt citromtortához.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.