Elkészítés: A lazacból húzzuk ki a szálkákat, fejtsük le a húst a bőréről, majd vágjuk apró kockákra. Tegyük egy mély kerámiatányérba, facsarjuk rá a citrusok levét, adjuk hozzá az olajat, a finomra vágott petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, és alaposan keverjük össze. Tegyük 1 éjszakára vagy 4-5 órára hűtőbe. Ez idő alatt a citrusok savai átjárják a lazac húsát, amitől gyakorlatilag az *megfő*.
Tálaláskor a kenyér- vagy bagettszeleteket pirítsuk meg, majd halmozzunk rá a lazacból. Ízlés szerint díszítsük narancs-, citromfilével, zöldfűszerrel, és csöppentsünk rá egy kis extra szűz olívaolajat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.