Elkészítés: A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és előmelegített serpenyőben olívaolajon rövid ideig pirítjuk. Hozzáadjuk a rizottó rizst, sót és fehérborsot, és folyamatos kevergetés mellett először fehérbort, majd alaplevet adagolunk hozzá. Közepes lángon főzzük, ügyelve arra, hogy mindig legyen rajta kevés, de elegendő alaplé, egészen addig, míg puhulni nem kezd (15 perc).
Amikor eléri a megfelelő puhaságot, a lime reszelt héjával és facsart levével ízesítjük, és folyamatosan krémesítjük kevés vajjal, főzőtejszínnel és parmezán sajttal. Ha túl száraznak látszik a rizottó, pótolhatjuk a nedvességet kevés fehérborral, alaplével. A tökéletes krémes állagot az edény mozgatásával lehet elérni, ügyeljünk arra, hogy lehetőleg ne kanállal kevergessük az utolsó fázisban, hisz úgy csak összetörjük a rizsszemeket.
Atisztított garnélákat kevés olajon átpirítjuk, a grapefruitot kifilézzük, és mindkettőt a rizottóhoz adjuk. Időközben az egész garnélákat is átsütjük serpenyőben, tálaláskor a rizottó tetejére tesszük, esetleg néhány félretett grapefruit filével együtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.