Elkészítés: A húsos csontból a vegyes zöldséggel, a vörös- és fokhagymával, a burgonyával, illetve a babérlevéllel levest készítünk (takarékon főzzük, szép lassan).
A levest átszűrjük, a csontról leszedjük a húst. Paprikás rántást készítünk, a leveshez hozzákeverjük.
A vesét megtisztítjuk, a velőt lehártyázzuk, és megabáljuk (10-15 percig főzzük). A vesét metéltre vágjuk, és a velővel, illetve a hússal együtt a levesbe tesszük. Felforraljuk, sóval, borssal, ecettel ízesítjük, és hozzáadjuk a tejföl egy részét is.
Karikára vágott lilahagymával és sznyitkával (félig száraz kenyér hajszálvékony szeletekre vágva) tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.