Elkészítés: A húst megmosom, megtörlöm. Fokhagymával gazdagon bespékelem, besózom, 20 percet pihentetem. Bő forró olajban minden oldalról szép pirosra sütöm. Annyi vizet öntök alá, hogy a húst félig ellepje. 1-2 paprikát, paradicsomot vágok bele, ízlés szerint fokhagymát és vöröshagymát, zellerszárat és petrezselyemzöldet teszek hozzá. Az edényt lefedem, kb. egy órát párolom. Hidegen és melegen is kitűnő. Szépen szeletelhető, nagyon kiadós étel.
Párolt káposztával és héjában főtt burgonyával nagyon finom, de bármilyen körettel és salátával tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.