Elkészítés: Egy megfelelő öblös edényben összekeverjük a darát a tejjel, a tojással, sóval, a cukorral és a
mazsolával, valamint a narancshéjkockákkal. Hozzákeverünk még 3 evőkanálnyi olajat is. Ezt a masszát azután állni hagyjuk 4-5 órán át a hűtőszekrényben. (Előző nap is összeállíthatjuk, hogy másnap csak sütni kelljen.)
Egy jó nagy, lehetőleg teflon serpenyőben olajat hevítünk, ebbe öntjük a masszát, majd serpenyőlapáttal forgatjuk, darabolgatjuk, és készre pirítjuk-sütjük. Ez ízléstől függően körülbelül 15-20 percet vesz igénybe. (Türelem kell hozzá, mert először nagyon hígnak tűnhet!)
Tálaláskor lekvárt és porcukrot is kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.