Elkészítés: A kockára vágott sertéscombot kis olajon fehéredésig pároljuk, rátesszük a kockára vágott
tarját, az apróra vágott hagymát és a fokhagymát. 2-3 percig együtt pirítjuk.
Egy edényben összekeverjük a savanyú káposztát, a karikára vágott krumplit, az árpagyöngyöt és a hagymás húsokat. Cserépedénybe tesszük, enyhén megsózzuk (a füstölt hús és a savanyú káposzta sós!), majd felöntjük annyi vízzel, hogy 1,5 ujjnyira ellepje az ételt.
Sütőbe téve kb. 1,5 óra alatt elkészül.
Tálaláskor tejfölt adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.