Elkészítés: A tésztához összegyúrjuk a lisztet, a porcukrot a vajjal, kevés sóval, a vaníliás cukorral, a citromhéjjal és a tojássárgájával. Ha kész, 1 órára hideg helyre tesszük.
A töltelékhez kimagozzuk a cseresznyét, lecsepegtetjük. A túrót áttörjük.
Kikenünk vajjal egy lapos, kb. 30 cm átmérőjű sütőformát, a maradék vajat felolvasztjuk. A tejben eldolgozzuk a tojásokat, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a pudingport. A vajjal együtt a túróhoz adjuk.
A tésztát kinyújtjuk, a formába terítjük. Villával megszurkáljuk, belesimítjuk a túrókrémet, és megszórjuk a cseresznyével.
A takaróhoz kikeverjük a vajat a porcukorral és a fahéjjal, majd összedolgozzuk a liszttel, és a torta tetejére morzsoljuk.
180 fokra előmelegített sütőben 50 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.