Elkészítés: Olvasszuk fel a csokoládét a meleg tejben. Tegyük hozzá a cukrot, a felkockázott kalácsot, végül a citrom levét. 3-4 órát hagyjuk állni. Vajazzunk ki, és lisztezzünk körbe egy tortaformát, öntsük bele a
keveréket, és 175 fokon 50 percig süssük. Oldjuk fel a zselatint,
keverjük a joghurthoz, szórjunk hozzá 20 dkg kisebb darabokra vágott,
magozott cseresznyét, lazán adjuk hozzá a cukorral kemény habbá
vert tejszínt, kenjük vastagon a kihűlt tortalapra. Hűtsük 3 órán át. A
megdermedt krém tetejére kenjük fel a lekvárt. Két deci tejszínt
habosítsunk fel, és a torta oldalát vonjuk be vele. Díszítésül a tetejére
is tehetünk. Pirítsunk egy kis vajon zsemlemorzsát, azzal szórjuk meg a
torta oldalát. Végül a maradék, cikkekre vágott cseresznyével díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.