Elkészítés: A csicseriborsóból pürét készítünk: ha üveges, akkor csak egy kis lével leturmixoljuk, ha szárított, akkor 1 éjszakára beáztatjuk, majd másnap megfőzzük, és így turmixoljuk le.
A többi zöldséget kislyukú reszelőn lereszeljük, és összekeverjük a csicseriborsó pürével, a tojással, sóval, borssal, köménnyel, majorannával fűszerezzük. Annyi lisztet és zsemlemorzsát szórunk bele, amennyit felvesz.
Fasírtokat formázunk belőle, és forró olajban kisütjük.
Joghurtos-fokhagymás mártogatóst csináltam mellé, meg zöldsalátát. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.