Elkészítés: A csirkemellet felkockázzuk, befűszerezzük. A tejfölbe belemorzsoljuk a feta sajtot, teszünk bele borsot, oregánót és petrezselymet, majd jól összekeverjük. A réteslapot megkenjük olajjal, majd a csirkemellet összekeverjük ezzel a tejfölös mártással. Majd a megfőzött fagyasztott mexikói zöldségkeverék felét rátesszük. Szépen összehajtjuk a réteslapot, a tetejét megkenjük tejfölös olajjal, és szórunk rá reszelt sajtot. Előmelegített sütőben 15-20 percig közepes lángon sütjük. Akkor a legfinomabb, mikor szépen megpirul rajta a sajt. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.