Elkészítés: A csirkemellet felkockázzuk, befűszerezzük. A tejfölbe belemorzsoljuk a feta sajtot, teszünk bele borsot, oregánót és petrezselymet, majd jól összekeverjük. A réteslapot megkenjük olajjal, majd a csirkemellet összekeverjük ezzel a tejfölös mártással. Majd a megfőzött fagyasztott mexikói zöldségkeverék felét rátesszük. Szépen összehajtjuk a réteslapot, a tetejét megkenjük tejfölös olajjal, és szórunk rá reszelt sajtot. Előmelegített sütőben 15-20 percig közepes lángon sütjük. Akkor a legfinomabb, mikor szépen megpirul rajta a sajt. Jó étvágyat kívánok hozzá!
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.