Elkészítés: A csicsókát nem szabad lehámozni a magas káliumtartalma miatt, ezért gondosan és alaposan kefével jól megmossuk, és csak ezután kockázzuk fel.
A vajban az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, beletesszük a lisztet, és világos színűre pirítjuk. Felengedjük hideg vízzel, beletesszük a csicsókát, hozzáadjuk az ételízesítőt és a borsot.
A galuskához felverjük a tojást egy csipet sóval, hozzáadjuk a lisztet, és jól kidolgozzuk. Amikor már majdnem puha a csicsóka, teáskanállal beleszaggatjuk a levesbe a galuskát, és készre főzzük.
Tálaláskor apróra vágott petrezselyem zöldjével szórjuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.