Elkészítés: Összegyúrjuk a lisztet, tojást, margarint csipet sóval, porcukorral, vaníliás cukorral és annyi vízzel, hogy rugalmas tésztát kapjuk. Két cipóba osztjuk, az egyikbe belekeverjük a kakaót és a fahéjat. Külön-külön két vékony lappá nyújtjuk, a fehéret megkenjük tojással, vagy esetleg valamilyen lekvárral, ráterítjük a barna lapot, összegöngyöljük, és falhasználásig a hűtőbe tesszük. Fél centi vastagra szeletelve, sütőlapra egymás mellé fektetjük és világosra megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.