Elkészítés: A csigatésztát megfőzzük sós vízben.
A csirkemellet vékony csikokra vágjuk, fűszerezzük a csirkefűszerrel és borssal, és egy pici olajon megpirítjuk. Félretesszük.
A paprikát kis kockákra vágjuk, kis olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a tisztitott, szeletelt friss gombát,. Sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg a levét elfővi. A zöldborsót megfőzzük sós vízben.
Egy nagy tűzálló tálat kivajazunk, beleöntjük a főtt csigatésztát, a pirított csirkemellet, a megdinsztelt gombát, a főtt zöldborsót, hozzáadjuk a tejfölt, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a reszelt sajtot. Összeforgatjuk, majd előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.