Elkészítés: A tészta hozzávalóit (liszt, vaj, porcukor, vaníliás cukor, reszelt citromhéj, tojás, csipet só) egy tálban, összedolgozzuk 1-2 perc alatt, majd hűtőbe tesszük pihenni.
Az almát félbevágjuk, kimagozzuk, vékonyan felszeleteljük, majd a szeleteket kicserélgetjük úgy, hogy zöld-piros-zöld-piros következzen, és fél almákat kapjunk.
A nutellát összekeverjük a durvára vágott mogyoróval.
A tésztát pihentetés után egyszemélyes piteformákba nyomkodjuk úgy, hogy kis pereme is legyen. Előmelegített sütőben, 180 °C fokon 8-10 percet elősütjük, majd kivesszünk, megkenjük a mogyoródarabos nutellával. A csíkos (2 színű) almafeleket a nugátkémre helyezzük, ezt lekenjük vékonyan baracklekvárral.
Visszatesszük a sütőbe, és 20-25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.