Elkészítés: Keverjük a tojássárgákat a mascarponéhoz, és osszuk háromfelé a krémet. Az egyik részhez adjuk hozzá a felovasztott csokit és 5 dkg porcukrot, a másikhoz a kávét 2 evőkanál vízben feloldva, és
ugyanannyi porcukrot. A maradék porcukorból 6 evőkanál vízzel
készítsünk karamellt, és keverjük a maradék krémhez. Béleljünk ki
folpackkal egy másfél literes formát, rétegezzük bele a krémeket,
minden réteg után tegyük fagyasztóba fél órára.
Készítsünk karamellt a cukorból 3 evőkanál vízzel, majd hígitsuk még 3 evőkanál meleg vízzel, végül keverjük hozzá a tejszínt. Újabb 8 dkg cukorból készítsük el a díszítést. Tálalás előtt öntsük a bombára az öntetet és díszítsük karamellel, melyből csak összevissza szálakat kell húznunk egy sütőpapírral, megvárni, míg megdermed, majd ráhelyezni a tortára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.