Elkészítés: A húst megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. A felolvasztott zsírban a metéltre vágott szalonnát kevés ideig pirítjuk, utána hozzáadjuk a finomra vágott hagymát. Ha sárgára pirult, beletesszük a paprikát és elkeverjük. Kevés vizet öntünk hozzá, és 1 percig főzzük. Beletesszük a húst, megsózzuk, és lefedve pároljuk. Időnként megkeverjük, és ha szükséges, kevés vizet öntünk hozzá.
Mikor a hús puhulni kezd, beletesszük a lecsót és puhára pároljuk. Utána hozzáöntjük a liszttel elkevert tejfölt, és még 3-4 percig forraljuk.
Köretként párolt rizst adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.