Elkészítése: A levest felforraljuk. A csirkemellet leöblítjük, és kb. 10 percig a levesben főzzük. Utána kivesszük, hagyjuk kihűlni, majd 0,5 dl levessel együtt félretesszük. A sárgarépát megtisztítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. A csírákat megmossuk, lecsepegtetjük. A gombát leöblítjük, kis darabokra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk, és vékony szeletekre vágjuk. A gyömbért meghámozzuk, majd finom lyukú reszelőn lereszeljük. A répát, a fokhagymát, a gyömbért és a chilit forró olajon 2 perc alatt megpároljuk, hozzáadjuk a gombát és a csírát, pár percig együtt pirítjuk, majd felöntjük a levessel és hagyjuk kihűlni. A csirkehúst kis kockákra vágjuk, a finomra vágott korianderrel és a citromhéjjal a zöldségekhez adjuk. Az ecettel, 2 evőkanál szójaszósszal és egy kevés sóval ízesítjük. A salátát megmossuk, leveleire szedjük és lecsepegtetjük. A csirkesalátát a levelekbe töltjük, és a megmaradt chiliszósszal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.