Elkészítése: A levest felforraljuk. A csirkemellet leöblítjük, és kb. 10 percig a levesben főzzük. Utána kivesszük, hagyjuk kihűlni, majd 0,5 dl levessel együtt félretesszük. A sárgarépát megtisztítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. A csírákat megmossuk, lecsepegtetjük. A gombát leöblítjük, kis darabokra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk, és vékony szeletekre vágjuk. A gyömbért meghámozzuk, majd finom lyukú reszelőn lereszeljük. A répát, a fokhagymát, a gyömbért és a chilit forró olajon 2 perc alatt megpároljuk, hozzáadjuk a gombát és a csírát, pár percig együtt pirítjuk, majd felöntjük a levessel és hagyjuk kihűlni. A csirkehúst kis kockákra vágjuk, a finomra vágott korianderrel és a citromhéjjal a zöldségekhez adjuk. Az ecettel, 2 evőkanál szójaszósszal és egy kevés sóval ízesítjük. A salátát megmossuk, leveleire szedjük és lecsepegtetjük. A csirkesalátát a levelekbe töltjük, és a megmaradt chiliszósszal fogyasztjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.