Egy pici olajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát, tűzről levéve megszórom fűszerpaprikával, összekeverem, majd egy pici vízzel felöntöm, zsírjára pirítom.
Beleteszem a cikkekre vágott paradicsomot és fonnyasztom kicsit, majd a felkockázott krumplit és a nagyobb karikákra vágott répát.
Annyi vizet öntök hozzá, amennyiben megfő, de ne legyen leveses, csak szósz mennyiségű. Sózom, borsozom.
Amikor félpuhák a zöldségek, belerakom a karikákra vágott cukkinit, a szeletelt gombát, a kifejtett borsót és a csíkokra szelt kaliforniai paprikát. Puhára főzöm - ekkorra már elpárolgott a zöldség eresztett leve ismét szósz mennyiségű.
Ekkor adom hozzá a mustáros fügemártást, forralok rajta.
Spagetti tésztára kiváló, enyhén csípős, édes, zöldséges, nyári ragu. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.