Elkészítés: A megtisztított csirkét feldarabolom. A lisztet a fűszerekkel és a tisztított apróra vágott fokhagymával összekeverem. A csirkedarabokat egyenként megmártom a fűszeres lisztben.
Kivajazott tepsibe (vagy nagy tűzálló tálba) egymás mellé rendezem a lisztes húsokat, a maradék lisztet pedig egyenletesen a tetejére szórom. Rákarikázom a megtisztított vöröshagymát, rászórom a reszelt sajtot, és az olajjal elkevert tejföllel meglocsolom.
A tepsire alufóliát borítok, és előmelegített, forró sütőben közepes lángon 50 percig sütöm, majd a tetejét kicsit megpirítom.
Sült burgonya, párolt rizs és vajas zöldség egyformán illik mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.