Elkészítés: 3-4 dl vizet felteszek főni. Ha felforrt, belerakom a leveskockákat, egyenként a húsdarabokat, és fedő alatt, kis lángon puhára párolom őket. Ha már puhák, kiszedem a húsokat, a levét pedig beleöntöm egy edénybe. A lábosba dobom a margarint, és a liszttel habzásig forrósítom. A csirkelevet visszaöntöm rá, belenyomom a fokhagymanyomón át a fokhagymákat, beledobom a reszelt sajtot, sózom, borsozom, és besűrítem. A húsdarabokat is egy kicsit megsózom, és visszapakolom őket ebbe a szószba. Összeforralom, de gyakran meg kell kavarni, nehogy a szósz lesüljön az aljára.
Hercegnő burgonyához 1 kg burgonyát megpucolva, felkockázva, sós vízben puhára főzök. Ha kész, 10 dkg margarinnal együtt, sóval, borssal, reszelt szerecsendióval és 3 tojás sárgájával krémesre töröm. A tojásfehérjékből kemény habot verek, és hozzákeverem azt is. Egy közepes tepsit kibélelek sütőpapírral, és csillagcsöves nyomózsákkal bármilyen formákat nyomok, és előmelegített, 180 fokos sütőben 20-25 percig sütöm. Kívül ropogós, belül krémes burgonyát kapunk, amit a szerecsendió is megbolondít még egy kicsit. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.