Elkészítése: A mézbe belekeverjük a fahéjat, egy kevés olajat. A húst enyhén megsózzuk, bekenjük a mézes páccal. Hûtõbe tesszük, és legalább 1 órát hagyjuk érlelõdni. Utána kevés olajon megsütjük. A tetszés szerint összeválogatott gyümölöcsket megmossuk, ha szükséges meghámozzuk és kisebb darabokra vágjuk. Egy kevés vajat olvasztunk, rádobjuk a gyümölcsöket, és kis lángon elkezdjük párolni. Megszórjuk fahéjjal, beledobunk néhány szegfûszeget és egy kevés mézzel édesítjük. Akkor jó, ha egy kicsit megpuhultak a gyümölcsök, de nem fõttek szét. Tálaláskor a hús mellé bõségesen öntünk a raguból.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.