Elkészítés: A gombát megtisztítom, nagyobb szeletekre vágom. Az újhagymát megtisztítom, és zöldjével együtt karikára vágom.
A joghurtot, a tejfölt és a lisztet simára kikeverem.
A sütőt előmelegítem (180 fok). A gombát és az újhagymát a vajon közepes lángon megpárolom, sóval, borssal ízesítem. A sajtot és a kakukkfüvet összekeverem.
A csirkemelleket 2-2 darabba vágom, mosás után szárazra törlöm, minden oldalát megsózom, borsozom. A sajtos keverékbe forgatom, majd lapos tűzálló tálba egymás mellé fektetem. A gombát a húsra terítem, és ráöntöm a joghurtos keveréket.
Forró sütőben addig sütöm, amíg a hús
megpuhul (kb. 30 perc). Főtt sárgarépával és tésztával tálalom, petrezselyemmel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.