Elkészítés: A csirkét a mellére fektetjük, és a hátánál hosszában behasítjuk úgy, hogy egyben maradjon. Kicsit szétfeszítjük, a gerinc- és mellcsontját ügyesen kifejtjük, ügyelve, hogy továbbra se essen szét. Szokás még a felső combcsontokat is kivágni belőle. Egy kevés sót, borsot, majoránnát meg a fölaprított rozmaringot az olajba keverjük, és a szárnyast jól bekenjük vele. „Két vállra” fektetve megforrósított grillrácsra tesszük, majd nem túl nagy tűzön, oldalanként kb. 15-15 percig sütjük. Ha kész, a biztonság kedvéért ellenőrizzük hústűvel, hogy valóban jó-e. Friss salátalevéllel díszített tálon kínáljuk. Adhatunk hozzá paradicsomos zöldbabot, ami úgy készül, hogy a zöldbabot kétcentis darabokra vágva enyhén sós vízben vagy gőzben megpároljuk. Leszűrve hűlni hagyjuk, majd tárkonyecettel, olívaolajjal, sóval, borssal, zúzott fokhagymával összekeverjük, végül cikkekre szelt paradicsomot is adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.