Elkészítés: A húst megmosom, a rajta lévő esetleges zsírt eltávolítom, az összekevert páckeverékkel bedörzsölöm, citromlével meglocsolom, pihentetem kb. 15 percig.
Közben a vöröshagymát felhevített vajban megdinsztelem, megfuttatom benne a fokhagymát, ráteszem a gombát, sóval, őrölt borssal, petrezselyemmel - kevergetve - zsírjára pirítom.
Serpenyőben felhevített olajon a hús mindkét oldalát közepes hőfokon kb. 1-1 percig elősütöm, majd sütőedénybe helyezem. Rájuk halmozom a párolt gombát, a sonkát, és befedem sajtszeletekkel, a hús elősütéséből visszamaradt pecsenye levét aláöntöm.
Előmelegített 200 fokos sütőbe tolom, kb. 25-30 percig sütöm fedetlen, ameddig a sajt enyhén megpirul a tetején, tálalás előtt kb. 10 percig pihentetem.
Ízlés szerint tálalhatjuk vegyes körettel, párolt zöldséggel, bámilyen kedvünkre való friss salátával...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.