Elkészítés: A spárgát megmossuk (a fehér spárgát meghámozzuk), a csúcsait levágjuk, a szárait daraboljuk.
A hagymát apróra vágjuk, és 2 evőkanál olajon megpirítjuk, majd rádobjuk a darabolt spárgaszárat. Sózzuk, borsozzuk és félpuhára pároljuk.
A csirkemellet négybe vágjuk, bekenjük olajjal, borsozzuk. A maradék olajat serpenyőbe tesszük, felforrósítjuk. A csirkemelleket lisztbe forgatjuk, és a forró olajon kisütjük (4 perc az egyik – 2 perc a másik oldal). A kisült szeleteket tányérra szedjük, megsózzuk, és félretesszük.
A megpárolódott spárgát kevés tejszínnel turmixoljuk, visszaöntjük az edénybe, a hússzeleteket és a spárgacsúcsokat is belerakjuk. Felöntjük a tejszínnel, beletesszük a szerecsendiót, és felforraljuk. Amikor a mártás egy kicsit besűrűsödött és a spárga megfőtt, belekeverjük a vajat.
Tésztakörettel, esetleg párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.