Közepes méretű tepsi (én jénaiban szoktam sütni, mert látványnak is szép a rétegeződés) alját kivajazom, belekarikázok 2 szál (egy sor) póréhagymát, 4 db (egy sor) vékonyan szelt nyers burgonyát, ezekre kerül 1 csomag (egy sor) mirelit zöldborsó, mirelit kukorica, aki szereti, egy sor mirelit sárgarépa. A zöldségek közé szórok sót, borsot és őrölt szerecsendiót. A zöldségek tetejére sorolom a tetszés szerint fűszerezett csirkecombokat, bevonom fóliával (én a jénai tetejét teszem rá), és betolom a sütőbe. Nem kell víz és semmi a zöldségek alá, mert a fagyasztott termékek kiengednek, és ebben párolódik az egész költemény. Ez idő alatt a Knorr Paprikás-tejfölös Rafinériát 2,5 dl vízben megfőzöm, amikor átpárolódott a tepsiben lévő csirkecomb és nincs alatta víz, akkor a tetejére öntöm a Rafinériát, és nem borítom már be semmivel, hanem átsütöm az egészet.
Egyszerre fő és sül a hús és a köret. Én ezért szeretem, a családom pedig azért, mert nagyon-nagyon finom!!!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.