Elkészítés: A csirkecombokat megmossuk, leszárítjuk és kicsontozzuk, sózzuk. Serpenyőbe tesszük úgy, hogy a bőrős oldala legyen felül. Majoránnázzuk, lilahagyma karikákkal, szétnyomott fokhagymával együtt sütjük.
Amíg sül a hús, elkészítjük a pestót. A bazsalikomot a fokhagymával összeaprítjuk aprítógéppel. Hozzáadjuk a parmezánt, olívaolajat csurgatunk rá, majd a durvára tört fenyőmagot is hozzáadjuk, sózzuk, és addig törjük, keverjük, amíg krémes nem lesz. Félretesszük.
Ha a hús alsó fele megsült, megfordítjuk és egész gombafejeket teszünk hozzá. Majd nagy lángon a bőrös felét is megpirítjuk.
Ha kész, kivesszük, és ebben az olajban bébirépát párolunk. A zöldségeket kis pestóval öntjük le, de óvatosan, mert elég intenzív az íze.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.