Elkészítés: A csirkemelleket csíkokra vágjuk, és egy éjszakára cukorral kikevert tojássárgájába áztatjuk. Reggel lecsepegtetjük a tojást, és meglocsoljuk szójamártással. Ebben az elkészítésig pácoljuk. Kevés mogyoróolajat hevítünk egy serpenyöben, s a szójától lecsepegtetett csirkecsíkokat gyorsan megpirítjuk. Felvágjuk az újhagymát, a chilpaprikát (aki nem szereti a nagyon erőset, csak nagyon keveset tegyen bele), és a csirkéhez keverjük. Hozzáadjuk a földimogyorót, és még egy kevés szójával addig pároljuk, amíg a hús teljesen megpuhul. Ha a szójától nem elég sós, ízlés szerint utánasózzuk. Hagymával, szegfűszeggel, szegfűborssal és mazsolával ízesített rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.