Elkészítés: A darált csirkehúst keverjük össze az apró kockára vágott párizsival. Adjuk hozzá a lecsepegtetett, majd felaprított lecsózöldséget, a tojásokat, a 4 evőkanál olajat, az ételízesítőt, a burgonyakeményítőt és a sót. Az egészet alaposan keverjük össze, majd néhány órán át pihentessük a hűtőben. Utána adjuk a masszához az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát is. A keverékből készítsünk apró lepényeket, majd olajban süssük meg mindkét oldalát 3-3 perc alatt.
Tipp: Legjobb, ha nem öntjük ki a lecsószószt, hanem felforrósítjuk, friss zöld fűszerekkel ízesítjük, majd ezzel, valamint krumplipürével és vegyes salátával tálaljuk a lepényeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.