Elkészítés: Egy szép nagy csirke húsát a csontjáról leszedjük. A csontokból levest főzünk.
A húsról a bőrt leszedjük, és zsiradékban puhára pároljuk.
A csirkehúst 2-3-szor ledaráljuk. Hozzákeverünk 1 párolt, ledarált sárgarépát, 1 egész tojást, 1,5 dl tejbe áztatott zsemlét, sót, borsot, kevés reszelt hagymát, apróra vágott petrezselymet.
A párolt bőrt 3-szor ledaráljuk, és a hússal elkeverjük.
Kis kroketteket formálunk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, olajban kisütjük.
Párolt zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.