Elkészítés: A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A májat megtisztítjuk és felaprózzuk. A szalonnát és a hagymát apróra vágjuk.
Egy serpenyőben a szalonnakockákat kisütjük, majd a hagymát megpároljuk benne. Hozzáadjuk a májat, összesütjük, végül 1 evőkanál zsemlemorzsát is belekeverjük.
A kiklopfolt csirkemelleken elosztjuk a májas masszát, megszórjuk petrezselyemzölddel, feltekerjük. A szokásos módon bepanírozzuk, ha kell, fogvájóval összetűzzük.
Bő olajban kisütjük. Rizibizi vagy hasábburgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.