Elkészítés: A krumplit megfőztem, héját lehúztam, kihűtöttem, lereszeltem, szerecsendióval, ételízesítővel, vágott petrezselyemzölddel ízesítettem, jól kipürésítettem egy kis tejjel.
A csirkemájakat feldaraboltam úgy 4 darabkára egyenként, a gombát is felszeleteltem (vargánya gombából készítettem, de másfajtából is finom). A vöröshagymát apróra vágtam, olajon megdinszeltem, rádobtam a gombát, a májat, a paradicsomot, a sárga paprikát, őrölt borsot adtam hozzá, fokhagymát reszeltem rá, kevergettem, pár perc alatt átsült, ételízesítővel megszórtam.
Egy kapcsos tortaformát sütőpapírral kibéleltem, és rétegeztem a krumplit a májas raguval, míg el nem fogyott. Minden sorra elszórtan piros aranyat nyomtam.
2 tojást felvertem, a tejföllel összekevertem, ételízesítőt kevertem hozzá, és a torta tetejére öntöttem. Reszelt sajttal megszórtam, és forró sütőben sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.