A csirkemellet befűszerezzük, megforgatjuk kukoricalisztben, és olajon átsütjük rövid ideig.
A hagymát olajon megpirítjuk, hozzátesszük a karalábét, sárgarépát, pirítjuk.
Közben az elkészült csirkemellet felöntjük a leveskockából készített levessel (annyival, hogy ellepje). Fedő alatt puhára pároljuk, sóval, borssal ízesítjük.
Hozzáadjuk a zöldséges ételt és a főtt kukoricaszemeket. Annyi kukoricalisztet keverünk bele, hogy sűrű legyen, még 5 percig kevergetjük a tűzön.
Megjegyzés
Nem feltetlen csirkemellből lehet csak készíteni. Füzesi Évi viszont csak kizárólag csirkemellből szereti. :-))
A receptet Zizzi küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.