Elkészítés: A csirkemellfiléket fólia alatt kiklopfoljuk, sóval és borssal hintjük meg mindkét oldalukat.
Minden csirkemellre teszünk 1-1 szelet camembert szeletet, majd bazsalikomleveleket fektetünk rá. A csirkemellet felgöngyöljük és összetűzzük.
Az előkészített töltött csirkemelleket olívaolajjal meglocsoljuk, mellétesszük a bazsalikomok szárát, és kb. 1 órára hűtőbe tesszük.
A csirkemelleket faszénparázs felett vagy rostlapon készre sütjük, a tűzről levéve eltávolítjuk a fogvájókat.
Tálaláskor a rézsútosan 2-3 darabra vágott camembert-rel és bazsalikommal töltött csirkemelleket tányérra helyezzük, és grillezett zöldségekkel, valamint sült burgonyával körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.