Az almát meghámozzuk, és egy nagylyukú reszelőn lereszeljük. Megszórjuk a cukorral és a fahéjjal, és állni hagyjuk egy ideig, hogy levet eresszen. A levét egy lábasba öntjük és felfőzzük benne a pudingport.
Az almát egy másik edényben megpároljuk, és amikor puha, elkeverjük a pudinggal.
A keksz felét egy 30x20 cm-es tepsi aljára helyezzük és egyenletesen eloszlatjuk rajta az almakrémet, majd befedjük a maradék keksszel.
A kakaót a cukorral és a vízzel felforraljuk, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a vajat. A sütit bevonjuk a csokimázzal és legalább 2-3 órára a hűtőbe tesszük. Utána felszeleteljük és találjuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a kekszes almás sütemény
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.