Elkészítés: A csirkemellet ízlés szerint vékony csíkokra vagy kisebb kockákra vágjuk (lényeg, hogy gyorsan átsüljön). Egy tálba tesszük, leöntjük annyi tejjel hogy ellepje. Sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük a zúzott fokhagymát. Ezt állni hagyjuk kb. fél órát. Ezidő alatt sűrűbb palacsintatésztát keverünk ki a tojásból és a lisztből annyi tejjel-vízzel, hogy megfelelő sűrűségű legyen (sűrűbb, mint a hagyományos palacsintatészta, de a kanál nem kell, hogy megálljon benne :-)), és belekeverjük a sütőport. Kicsit ezt is állni hagyjuk. Ezután nincs más hátra mint a tésztába mártott csirkemellet bő olajban aranybarnára sütni. Feltétlenül papírtörlőre szedjük. A tésztába esetleg keverhetünk szezámmagot. Főételként rizibizi illik hozzá. Ha véletlenül marad belőle, este chips-kén lehet fogyasztani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.