Elkészítés: A csirkemellet ízlés szerint vékony csíkokra vagy kisebb kockákra vágjuk (lényeg, hogy gyorsan átsüljön). Egy tálba tesszük, leöntjük annyi tejjel hogy ellepje. Sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük a zúzott fokhagymát. Ezt állni hagyjuk kb. fél órát. Ezidő alatt sűrűbb palacsintatésztát keverünk ki a tojásból és a lisztből annyi tejjel-vízzel, hogy megfelelő sűrűségű legyen (sűrűbb, mint a hagyományos palacsintatészta, de a kanál nem kell, hogy megálljon benne :-)), és belekeverjük a sütőport. Kicsit ezt is állni hagyjuk. Ezután nincs más hátra mint a tésztába mártott csirkemellet bő olajban aranybarnára sütni. Feltétlenül papírtörlőre szedjük. A tésztába esetleg keverhetünk szezámmagot. Főételként rizibizi illik hozzá. Ha véletlenül marad belőle, este chips-kén lehet fogyasztani.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.