Elkészítés: A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, és fokhagymás tejben állni hagyjuk 1 éjszakára.
A lángos-bundához az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk. A kefirt a tojással, az összetört főtt krumplival, 1 kávéskanál sóval és a futtatott élesztővel összekeverjük. A lisztet apránként adjuk hozzá, annyit, hogy sűrű, palacsintatésztaszerű masszát kapjunk. Ha kell, tejjel higítjuk. Fél órát hagyjuk kelni.
Ha megkelt, beleforgatjuk a csirkemelldarabokat, közepes lángon kevés olajban megsütjük.
Rizibizivel és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.