Előkészítés: A rizst a csomagoláson olvasható előírás szerint megfőzzük, lecsepegtetjük. Közben a húst megmossuk, letörölgetjük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a majoránnával. A szőlőfürtöt leszemezzük, kettévágjuk, kimagozzuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és kíméletesen megsütjük benne a húst. Amikor a hús megsült, rászórjuk a szőlőt, ráöntjük a tejszínt, kevés vizet adunk hozzá, és összeforraljuk. Megszórjuk a mandulával, ha szükséges, még fűszerezzük, és amikor a szőlőszemek roppanósra puhultak, tálaljuk. A barna rizzsel körítve forrón tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag : 646 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.