Előkészítés: A rizst a csomagoláson olvasható előírás szerint megfőzzük, lecsepegtetjük. Közben a húst megmossuk, letörölgetjük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a majoránnával. A szőlőfürtöt leszemezzük, kettévágjuk, kimagozzuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és kíméletesen megsütjük benne a húst. Amikor a hús megsült, rászórjuk a szőlőt, ráöntjük a tejszínt, kevés vizet adunk hozzá, és összeforraljuk. Megszórjuk a mandulával, ha szükséges, még fűszerezzük, és amikor a szőlőszemek roppanósra puhultak, tálaljuk. A barna rizzsel körítve forrón tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag : 646 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.