Elkészítés: A húst forró olajban ropogósra sütjük. Rozmaringgal, sóval, paprikával ízesítjük. Minden filét két szelet sonkába göngyölünk.
Összevágjuk a hagymákat, majd a répát, a cukkinit és a zellert vékony csíkokra vágjuk. A paradicsompürét jól elkeverjük a fehérborral. Forró olajban üvegesre sütjük a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, a zöldséget, rövid ideig pirítjuk. Belekeverjük a boros paradicsompürét, majd sóval, paprikával ízesítjük. A hússzeleteket a zöldségekre fektetjük, és fedő alatt alacsony lángon 15 percig pároljuk. A filét melegen tartjuk egy tányéron, a zöldségekhez pedig hozzákeverjük a citromhéjat és a petrezselymet, majd a hús mellé tesszük, és rögtön tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.