Elkészítés: A húst hideg vízben megmossuk, megtöröljük. Forró olajban ropogósra sütjük. Kivesszük, és rozmaringgal, sóval, paprikával ízesítjük.
Minden filét 2-2 szelet sonkába göngyölünk.
Meghámozzuk és összevágjuk a fokhagymát és a vöröshagymát. Megtisztítjuk a répát, a zellert és a cukkinit. Mindegyiket vékony csíkokra vágjuk. A paradicsompürét jól elkeverjük a fehérborral.
Forró olajban üvegesre sütjük a hagymát. Hozzáadjuk a fokhagymát és a zöldséget. Rövid ideig pirítjuk. Belekeverjük a bort a paradicsompürével, majd sóval, paprikával ízesítjük.
A hússzeleteket a zöldségre fektetjük, és fedő alatt alacsony lángon 15 percig pároljuk.
A filét előmelegített tányérra tesszük és melegen tartjuk.
A zöldséghez keverjük a citromhéjat és a petrezselymet, majd a zöldséget a hús mellé tesszük, és rögtön tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.