Elkészítés: Hagyományos módon csirkepaprikást főzünk, csak kicsit hosszabb szafttal. Lehetőleg addig főzzük, amikor a hús már leválik a csontról. Ha kihűlt, szedegessük le a húst, és egytálba tépkedjük cafatokra (ne daráljuk). A húshoz keverjük hozzá a túrót, tojást és a tejföl felét. Ha szükséges, akkor borsozzuk meg. Ezzel a töltelékkel töltsük meg a réteslapokat, és mehet a sütőbe.
A csirkepaprikás szaftját se dobjuk ki! Keverjük bele a tejföl másik felét, és tálalásnál ezzel locsoljuk meg a rétesszeleteket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.