Előkészítés: A csirkehúst megmossuk, apró kockára vágjuk. Az avokádót, meghámozzuk, félbevágjuk, magját eltávolítjuk, a húsát a csirkehússal kb. azonos méretű kockákra vágjuk, citromlével megöntözzük, hogy ne barnuljon meg. A paradicsomot megmossuk, felkockázzuk. Az olajbogyót felkarikázzuk.
Elkészítés: A csirkemellet a forró olajban aranysárgára pirítjuk, de vigyázzunk, a hús ne száradjon ki. A borecetből, az olívaolajból, ízlés szerinti mennyiségű sóból, őrölt borsból kikeverjük a salátaöntetet. A csirkehúst tálra tesszük, lazán hozzákeverjük a zöldféléket, és a salátaöntettel meglocsolva kínáljuk.
Munka: 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 339 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.