Előkészítés: A csirkehúst megmossuk, apró kockára vágjuk. Az avokádót, meghámozzuk, félbevágjuk, magját eltávolítjuk, a húsát a csirkehússal kb. azonos méretű kockákra vágjuk, citromlével megöntözzük, hogy ne barnuljon meg. A paradicsomot megmossuk, felkockázzuk. Az olajbogyót felkarikázzuk.
Elkészítés: A csirkemellet a forró olajban aranysárgára pirítjuk, de vigyázzunk, a hús ne száradjon ki. A borecetből, az olívaolajból, ízlés szerinti mennyiségű sóból, őrölt borsból kikeverjük a salátaöntetet. A csirkehúst tálra tesszük, lazán hozzákeverjük a zöldféléket, és a salátaöntettel meglocsolva kínáljuk.
Munka: 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 339 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.