Elkészítés: A csirkemellet falatnyi kiskockára vágjuk, majd kissé kiklopfoljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, meghintjük ételízesítővel, és átforgatjuk lisztben. Kevés forró olajon megsütjük, majd kiszedjük, melegen tartjuk.
A mártáshoz az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, beletesszük az apróra vágott paprikát és paradicsomot. Fűszerezzük ízlés szerin sóval, borssal, majd lisztes tejföllel behabarjuk, és főzőtejszínnel sűrűre felöntjük. A tésztát kifőzzük.
A tésztát tányérokra szedjük, rárakjuk a csirkemellet, és leöntjük a mártással. Nagyon finom és gyors ebéd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.