Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A cukkínit és a gombát megmossuk, megtisztítjuk. A cukkínit durvára lereszeljük, a gombát szeletekre vágjuk. A fokhagymát áttörjük.
Elkészítés: A húst leöblítjük, szárazra töröljük, bedörzsöljük Delikáttal és borssal. Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, és körös-körül megsütjük benne a húst. Kivesszük. A visszamaradt olajban megpároljuk a cukkinit és a gombát, belekeverjük a fokhagymát. Megcsepegtetjük citromlével, rászórjuk a kakukkfüvet, és összeforgatjuk. A tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A húst vékony szeletekre vágjuk, és összeforgatjuk a tésztával, a cukkinis gombával és a napraforgómaggal. Sóval, borssal, citromlével és kevés olajjal ízesítjük. A tetejére morzsoljuk a juhsajtot, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.