A csirkesült előkészítése: A csirkedarabokat megmossuk, lecsepegtetjük, megsózzuk, borsozzuk, citromlét csepegtetünk rájuk, és beecseteljük földimogyoró-olajjal.
Elkészítés: A követ felhevítjük, ráfektetjük a csirkedarabokat, és minden oldalukon 3–4 percig sütjük. A mártás egy részét négy tányérba öntjük „ágynak”, a sült csirkehúst erre fektetjük, és a maradék mártással leöntjük.
A mártás elkészítése: A hagymát megtisztítjuk és felaprítjuk. A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk, húsát feldaraboljuk. A paprikákat megtisztítjuk, négyfelé vágjuk, kicsumázzuk, húsukat kis kockákra vágjuk. A chilit megmossuk, kicsumázzuk, összevágjuk. A földimogyoró-olajat serpenyőben felhevítjük, a hagymát, a paprikát, a chilit és a paradicsomot állandó keverés mellett megpároljuk benne. A földimogyorót összekeverjük a tejszínnel, és beleöntjük a serpenyőbe. A puha földimogyoróvajat a rummal vagy a tequilával együtt a zöldségekhez keverjük, és leöntjük a levessel. A földimogyorós mártást néhányszor felforraljuk, még egyszer ízesítjük, és mártásos csészébe öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.