Előkészítés: Az ananászt lecsepegtetjük. A citromot megmossuk, megtöröljük, kb. a negyedéről a héjat lereszeljük.
Elkészítés: Kivajazunk egy lapos, tűzálló tálat, és az ananászkockákat elrendezzük benne. A lisztben elkeverjük a sütőport, egy csipet sót és a tejet. A tojásokat szétválasztjuk. A tésztába beledolgozzuk a tojássárgákat, a citromhéjat, a porcukrot és a vaníliás cukrot. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és a tésztába forgatjuk. A tésztát az ananászra simítjuk. A tálat a hideg sütő alsó rácsára rakjuk, és 200 fokon (gázsütő 3. fokozat) kb. 50 percig sütjük. A tejszínt a cukorral felverjük, majd belekeverjük a fahéjat. Az ananászhoz fahéjas tejszínt kínálunk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 20 perc múlva
1 adag: 576 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.