Elkészítés: A paszternákot megpucoljuk, megmossuk, leszárítjuk, vékonyra felkarikázzuk. A fokhagymagerezdeket szintén megpucoljuk, apróra vágjuk. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, hozzáöntjük a tejszínt, az apróra felvágott fokhagymát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, felforraljuk. Amikor forr, hozzáadjuk a vékonyra felkarikázott paszternákot, újraforrás után kb. 5 percig főzzük, néha megkeverve. Ezután egy kisebb jénaiba vagy tepsibe öntjük, a tetejét megszórjuk a reszelt sajttal.
Előmelegített sütőbe tesszük, és 150 fokon kb. 1 óra alatt szép pirosra sütjük. A sütőből kivéve kicsit hűlni hagyjuk, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.