Elkészítés: Kivajazunk egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát. Egy tálban összekeverjük az összemorzsolt (ledarált) babapiskótát és kekszet a cukorral, az olvasztott vajjal, a fahéjjal, és a szerecsendióval. Erősen a forma aljába nyomkodjuk úgy, hogy kis pereme is legyen, és 8-10 percig sütjük 170 fokos sütőben. A formában hagyjuk kihűlni.
A sütőt 150 fokra mérsékeljük. Robotgéppel, közepes fokozaton simára keverjük a krémsajtot a tehéntúróval, a cukorral és a liszttel. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd belekeverjük a tejfölt és a vanília-aromát. A krémet a tésztakehelybe simítjuk rászórjuk a megmosott áfonyát és 50-60 percig sütjük. A süteményt a formában hagyjuk kihűlni, majd meglocsoljuk az áfonyaöntettel.
Legalább 6 órára a hűtőszekrénybe helyezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.