Elkészítés: A tojássárgáját a porcukorral habosra keverjük, majd az 1 deci vizet és az olajat belecsurgatjuk. A darált diót, a sütőporral elkevert lisztet összedolgozzuk, és ezt is hozzáadjuk, végül a tojásfehérjét habbá verve beleforgatjuk. Előmelegített sütőben, kb. 180 fokon sütjük. Közben a kimagozott meggyet feldaraboljuk, lecsöpögtetjük. A felfogott meggylét összekeverjük 1 dl tejjel, majd a lisztet beleszórva krémmé főzzük. A margaint a cukorral habosra keverjük, ezután a kihűlt meggykrémhez adjuk. Az apróra darabolt meggyet is beleszórjuk, és összekeverjük. A krémet a kihűlt tészta tetejére kenjük, utána pedig megszórjuk csokidarával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.